avize detail

Expoziția internațională specializată „Infoinvent”-2021

Published: 18.04.2024
17 - 
on-line

În perioada 17-20 noiembrie curent, se va desfășura Expoziția internațională specializată „Infoinvent”, ediţia a XVII-a, în format on-line. Evenimentul este organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în parteneriat cu Ministerul Educației şi Cercetării, Agenția Națională pentru Cercetare şi Dezvoltare și Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

Doritorii de a participa la expoziţie urmează să expedieze cererile și formularele de înscriere în Catalogul oficial al EIS „Infoinvent” pe adresa eugenia.groza@usmf.md, Secția de management al proprietății intelectuale, Departamentul Cercetare, USMF „Nicolae Testemițanu”. Telefon de contact: 022 205365.

Modelul Cererii de participare și a Formularului de înscriere pot fi accesate pe: http://infoinvent.md/about/. Termenul limită de înscriere la eveniment – 10 octombrie 2021.

Lucrările prezentate la EIS „Infoinvent” vor fi repartizate conform următoarelor compartimente: Invenţii şi soiuri de plante, design industrial; Proiecte de cercetare și inovare; Creaţia tinerilor; Produse şi servicii inovative; Industrii creative.

Exponatele prezentate vor fi jurizate și premiate. Criteriile de evaluare a lucrărilor sunt stabilite în Regulamentul de organizare și desfășurare a EIS „Infoinvent”

Programul manifestărilor aferente expoziției va cuprinde o Conferință Inovațională Internațională și alte evenimente interactive de promovare a importanței și valorii proprietății intelectuale și inovațiilor pentru dezvoltarea economică a țării și sporirea competitivității produselor și serviciilor autohtone pe piața internă și externă, întregul program urmând să se desfășoare on-line.

EIS ,,Infoinvent” reprezintă un forum al proprietății intelectuale, creativității și inovării. Scopul evenimentului este susținerea și promovarea activității de cercetare și inovare, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind valorificarea și implementarea rezultatelor creativității umane în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.

Vă îndemnăm să participați la cea mai mare expoziție de inventică din Republica Moldova și să înregistrați noi performanțe!

SOCIAL MEDIA

Comentarii