avize detail

Salonul Internațional de Invenții și Inovații ,,TRAIAN VUIA” Timișoara, ediția a VII -a

Publicat: 30.03.2023
06 - 
On-line

Societatea Inventatorilor din Banat, România, în parteneriat cu SC REMIR SRL, organizează Salonul Internațional de Invenții și Inovații ”TRAIAN VUIA” Timișoara, ediția a VII -a, în perioada 06-08 octombrie 2021. Evenimentul va avea loc on-line.

În cadrul Salonului sunt acceptate invenții și proiecte de cercetare. Propunerile de participare trebuie să conțină date conform anexei 1, precum și încadrarea în clase, conform anexei 2.

Prezentarea invenției poate fi făcută sub formă de înregistrare video a prototipului, machetei și poster digital. Sunt acceptate, invențiile și proiectele de cercetare care nu au mai participat la acest salon. În urma jurizării se obțin premii, precum: diplome, medalii de aur, medalii de argint, medalii de bronz, premii speciale și marele premiu. Componența juriului este alcătuită din inventatori, cercetători, specializați pe fiecare clasă.

Înscrierile de participare se depun la Secția de management al Proprietății Intelectuale, Departamentul Cercetare, până la data 05.09.2021 la următoarea adresă: eugenia.groza@usmf.md. Formularele și posterele se transmit la Salon în mod organizat de către Secția de management al proprietății intelectuale, Departamentul Cercetare.

Taxa de participare pentru fiecare invenție, proiect de cercetare este de 100 RON (este achitată de Universitate). Deschiderea salonului, prezentarea invențiilor, jurizarea și festivitatea de premiere se vor face online.

Detalii privind realizarea evenimentului online vor fi comunicate ulterior, pentru participanții înregistrați.
Persoană de contact:
Groza Eugenia, tel. 069742520
e-mail: eugenia.groza@usmf.md

URMĂRIȚI-NE

Comentarii