avize detail

Evaluarea implementării proiectelor științifice din cadrul Programului de Stat 2020-2023

Publicat: 30.03.2023
20 - 
on-line

Departamentul Cercetare din cadrul Institutului Național de Cercetare în Medicină și Sănătate al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează, în data de 20 și 23 noiembrie curent, ședința on-line a Consiliului științific ad-hoc pentru evaluarea rapoartelor anuale de implementare a proiectelor științifice din cadrul Programului de Stat 2020-2023. 

La eveniment vor participa membrii Consiliului științific al USMF „Nicolae Testemițanu”, experți din cadrul secțiilor științe ale vieții, științe exacte și inginerești ale Academiei de Științe a Moldovei, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai instituțiilor partenere, conducători de proiect și executori.

Invitații, dar și doritorii de a participa la ședințe vor accesa linkurile: 

meet.google.com/kjw-nwhh-ncx pentru ședința de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 14:00, vezi Agenda.

meet.google.com/esy-bfsw-dkp pentru ședința de luni, 23 noiembrie 2020, ora 14:00, vezi Agenda.

Ședința Consiliului științific este organizată în temeiul Ordinului Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare nr. 99 din 5 noiembrie 2020, cu privire la aprobarea Instrucțiunii privind raportarea anuală a implementării proiectelor din domeniul cercetării și inovării.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii